Arv och ny träningsform

Tycker att det är så roligt att båda barnen delar mitt bokintresse och båda barnen blev väldigt glada över sina böcker från bokmässan. Själv är jag också redo att öppna en ny bok ikväll, och ser fram emot att lägga mig efter en natt med lite sömn och en dag med fysisk aktivitet.
För idag har jag testat något nytt, padel! En blandning mellan tennis och squash kan man nog säga. Man spelar fyra pers på en bana med rack som liksom är mer som en paddel. Det var superskoj och jag kan lätt tänka mig att göra det fler gånger. Enda kruxet är väl att man ska vara fyra pers och det är inte alltid så lätt att få ihop. Och det hela resulterade i ett träningskort, så nu hoppas jag verkligen komma igång med lunchträning.
Nu hoppas jag att R kommer att sova gott inatt så att jag också får sova gott. Betvivlar inte att jag kommer att vakna upp med träningsvärk imorgon...


Gillar

Kommentarer

CiliaH,
Ni och vi kanske ska börja spela padel tillsammans 😊 Vi är lite sugna på att testa det med.

Kram
ugglehuset.se
Linda,
Roligt när man ser dom ärvt något av en själv, och böcker är ju jättebra!

SV: Ja jag försöker verkligen att ignorera andras tankar och blickar då jag umgås med min vän, vem är dom att dömma? tycker bara det är så tragiskt att folk ska lägga in så mycket egna värderingar i allt utan någon grund.

Nu syns vi snart, ska bli så kul! Kramar
www.uppochnervandahuset.se
Tina,
Wow vad duktig du är gumman! Hoppas du inte har allt för ont idag. KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Therese,
Padel har jag aldrig hört talas om, och med tanke på mitt usla bollsinne är det kanske lika bra ;-P Men alltid gött med träningsvärk, liksom ett kvitt på att man gjort nått ;-D Har just kollat barnens foton på nätet, de separata porträtten var si så, men syskonfotot var helt ok, å det är huvudsaken då det är det jag vill ha! Önskar dig en fin kväll <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723