Åska, lungkapacitet & fläkt

Idag varnades det för åska och regn. Och visst kom det en regnskur och rejäla knallar och blixtrar. Men inte sjutton blev det mindre kvavt efter det... Det har varit otroligt varmt och klibbigt idag. Så pass att astmasköterskan på sjukhuset klagade på lite syre i samband med att R gjorde spirometri, dvs kollade lungkapaciteten. Och så syftade hon inte på att R hade lite luft i lungorna utan att det var dåligt med luft i rummet :-)


Jag är sååå glad över att vi köpte en pool i helgen. Det kunde ju tyckas vara i senaste laget, sista veckan i augusti, men den har redan använts flitigt. Värd varenda krona.

Idag har vi träffat arkitekten igen och pratat om några sista detaljer för Nya Solsidan. Det börjar bli mer konkreta diskussioner nu och det känns spännande! Nu är det snart dags att börja bestämma hur det ska se ut där inne och leta inredning!

På tal om inredning, ikväll är det nog läge att gå ut i förrådet och leta fram bordsfläkten som står där någonstans. Galet varmt alltså...

Gillar

Kommentarer

Mina,
Värmen kom verkligen tillbaka med besked. Just idag regnar det här men det är fortfarande varmt ❤
nouw.com/minasvarld
Sandifighter,
Här har det varit åska både i går och i dag, men här släppte det inte heller. Huvudet känns som en atombomb....behövs mer urladdning enligt mig ��
sandifighter.se
Fnulan,
Ja men alltså det är ju så sjukt varmt!! Bättre sent än aldrig heter det väl?
KRAM
www.fnulan.se