Astma & akuten

Den dumma astmahostan kom ganska plötsligt. Kanske inte helt oväntat egentligen med tanke på gårdagens bad i  det inte så varma badet. Men R värmde sig i det varma vattnet i tunnan & tyckte att det var kul att ta snabba dopp i havet.

Det blev täta inhalationer under natten vilket fortsatte under dagen. R orkade inte göra så mycket och syrran var också ganska nöjd när de fick sitta inne med iPads. 
Tyvärr blev hostan värre och värre och vi insåg att det var dags att söka hjälp. Men eftersom vi "brukar" bli inlagda bestämde vi oss för att R och jag snabbt skulle bege oss de två timmarna hemåt. Eftersom vi kört med två bilar till Solsidan kunde J & L packa ihop i lugn och ro och köra senare (imorgon).


Och nu är vi inlagda på sjukan, R & jag. Efter ett antal timmar på akuten har vi nu fått eget rum för natten. R är grym på att inhalera och ta medicin. 
Ninis är också med & har fått både namnarmband, mätt syreupptagningsförmågan & inhalerat.


Nu väntar vi bara på ytterligare en inhalation och lite sängkläder till mig så hoppas jag att vi ska få sova en stund.
Kanske inte det roligaste man får göra på sitt somnarlov, men å andra sidan var vi inte på väg till Thailand - vilket vi i princip var första gången det hände storasyrran.

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Stackars R! Hoppas ni snart får komma hem igen.
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Tina,
Åh stackars liten! Hoppas att han snabbt blir bra igen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Jenny,
Massa kramar till er!
nockinocki.blogg.se
Jessica Söderlund,
Lille store duktiga Rasmus (och mamma)! Vad tråkigt att han blev så dålig igen 😟 kram
www.blogger.com/profile/046684388609428544