Astma & nattningstrassel

L skuttade snabbt in på skolgården idag och fram till sina efterlängtade kompisar. Hon har haft en jättebra dag och var på strålande humör när hon kom hem ikväll efter att ha lekt hos en kompis.

R som varit med på jobbet har skött sig ganska bra :-) och jag fick ganska mycket gjort, även om jag lämnade lite tidigare. Tyvärr har han dock fått en rejäl astmahosta som har eskalerat under dagen... Hur typiskt är inte det då?


Nu hoppas vi att det blir en lugn natt så att han också kan få skutta in till sina kompisar imorgon på förskolan.


Nattningen av barnen har inte gått riktigt smidigt de senaste dagarna. Inte speciellt konstigt efter ett låååångt sommarlov, och inte heller unikt för oss. L ville själv gå och lägga sig lite tidigare idag eftersom hon var trött imorse. Men nu blev det ändå sura miner när hon inte fick fortsätta titta på iPad i sängen.

Och R har varit varm och ledsen och haft väldigt svårt att komma till ro. Idag lämnade jag honom när han fjantade, även om det kändes jobbigt eftersom han är hostig. Men han somnade så jag antar att han var trött trots allt.

Själv har jag också varit ganska trött idag. Kan inte heller påstå att jag haft lätt för att somna ett par kvällar nu och med R i sängen mellan mig och J har det varit lite svårt att sova. Varmt.

Men nu är vi på gång, veckan har startat och nu är det bara att köra på!

Gillar

Kommentarer