Astma, spontanitet & byggdamm

Idag var det besök hos astmaläkaren med R, men det var inga som helst problem. Eller han började givetvis bli lite förkyld igår så jag hoppas att det inte blir något av det. Lite rodnad i hals och ena örat enligt läkaren. Men det är en superduktig kille som inte har några problem att bli undersökt av läkare.

Pga läkarbesöket hämtade jag R ganska tidigt och efteråt letade vi upp syrran som var iväg på en lekplats med fritids. Barnen fick leka en stund och sedan hade L med sig en kompis hem. När hela ligan satt och ritade vid köksbordet förberedde jag både dagens middag och eventuellt morgondagens. Kändes så skönt att inte behöva stressa något.


Känns skönt att kunna vara lite spontan ibland. Att kunna säga ja till barnen och inte behöva kompromissa. Att hantverkarna inte varit och fixat med badrummet idag påverkade så klart också att jag slapp ta fram dammsugare och mopp direkt när vi kom hem. För igår gick det knappt att gå in i huset pga allt damm som låg som en tjock matta - precis överallt. Hade skorna på mig tills hela huset var dammsuget och våttorkat. Kan ju kännas totalt meningslöst att städa av när man vet att det blir precis likadant nästa dag, men det går inte att vistas i huset annars.

Nu är R nattad. Han hostar lite smått. L är hämtad från hopprepsträningen och nattas nu. Själv kryper jag upp i soffhörnan med en kopp te.

Gillar

Kommentarer

Helen.HUSnrNIO,
Skittrist att behöva städa mitt i pågående renovering men ett måste om det blir så smutsigt ju. Du får tänka på hur bra der blir när det är klart 😊
Trist att förkylning är på väg men vad duktig han är hos doktorn! Skönt när det går smidigt med sådant 😊
Trevlig kväll.
Kram
husnrnio.se
Jenny,
Ahhh hopprepsträning. Det skulle Bianca prova ett skollov, men det blev inställt. Ska kanske tänka över det, verkar vara bra motion. Önskar er en fin vecka Kram!
nockinocki.blogg.se