Att begrava en vän

Idag har det varit en tuff dag. Det började redan i morse och jag ville liksom inte skjutsa barnen till skola/dagis. Jag ville hålla kvar morgonen så länge jag kunde. För jag visste att jag hade en begravning framför mig...

En begravning där jag visste att jag skulle möta en 8-årig pojke utan vare sig mamma eller pappa längre. Och en mamma som överlevt sin dotter..  Det var med oro i hela kroppen jag och min gamla vän begav oss iväg. När vi närmade oss kyrkan mådde jag fysiskt illa och hade svårt att andas.


Även om det var en fin stund i kyrkan, som jag vet att min ungdomsvän skulle gillat eftersom den speglade henne, så var det också en fruktansvärd stund. Och samtidigt lite makabert eftersom jag träffade människor som jag inte sett på 10-15 år.

Mina tårar verkade aldrig ta slut och det gjorde ont i mitt hjärta när jag såg på denna oskyldiga lilla pojken sitta på första raden. Det var hjärtslitande att se teckningen som låg på kistan som han ritat till sin mamma... Jag ville bara åka hem och hämta mina egna barn och aldrig sluta krama dem.

Idag har det varit en tuff dag. Jag känner mig dränerad. Jag känner mig så otroligt olycklig när jag tänker på denna nu föräldralösa pojke, samtidigt som jag känner mig otroligt lycklig som kan sitta här med båda mina barn bredvid mig. Jag vill inte att de ska gå och lägga sig. Jag vill bara sitta här med dem. För jag har blivit varse hur skört livet är. Hon var 38 år. Det kunde varit jag.

"Nothing else matters"
Metallica 

Gillar

Kommentarer

Maria,
❤❤❤❤❤
jagharvingar.se
Jenny,
Massa kramar till dig!!!
nockinocki.blogg.se
Therese,
Fy jag ryser i hela kroppen och tårarna väller nästan fram, även jag får en instinkt att vilja hämta hem ungarna bums å kram dem. Så oerhört ledsamt, mina tankar går till barnet och föräldrarna till din vän, vissa prövas hårdare än andra... KRAMAR OM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Helen.HUSnrNIO,
Så orättvist ledsamt smärtande det är ibland.
husnrnio.se
Theresa,
Fy vad hemskt.... 😟 Orättvist!!! Kramar!
mammat.blogg.se