Att göra någon glad ♥

Tänk vad något litet kan göra för en annan människa!
Idag skulle L vaccineras i skolan och med tanke på hur otroligt spruträdd hon är så pratade jag med skolsköterskan härom dagen. Hon är medveten om rädslan då hon vaccinerat L förut. Vi kom fram till att L skulle få ett Emla-plåster på armen och att skolsköterskan skulle försöka ta L så tidigt som möjligt.

Strax innan halv tio fick jag ett sms från skolsköterskan som bara ville berätta att vaccineringen gått snabbt och bra på grund av att L hade bestämt sig. Så klart en lättnad för mig att få veta att det gått bra med tanke på att L varit lite orolig både igår och i morse. Så glad för L:s skull som har en positiv känsla i kroppen nu efteråt iom att hon klarade av det så bra. Men också så glad över att skolsköterskan tog sig tid att höra av sig till mig, med tanke på att hon hade 50 elever att hantera idag. Tänk vad det lilla gjorde för mig! ♥

Tänker du ibland på små saker du kan göra som får positiv effekt för någon annan?
Jag menar inte presenter eller liknande, utan små gester för en annan människa. Kanske att låta någon gå före i en kö när man själv har många varor och den efter inte har det. Eller att ge en okänd människa en komplimang. Eller att skotta utanför grannens hus när man ändå skottar framför sitt eget :-)

Missade helt att det var vänliga veckan förra veckan. Hade gärna uppmärksammat det annars och ansträngt mig för att göra lite extra fina saker för andra. inte för att vi behöver en speciell vecka för det, men ibland behöver man ju påminnas för att uppmärksamma det lite extra.

Idag såg jag till att vara hemma när barnen slutade och fixade våfflor till dem som mellis. DET blev uppskattat! Perfekt uppladdning för sonen som skulle på fotbollsträning. En fotbollsträning jag aldrig hade övertalat honom att gå på, utomhus i det här slaskiga vädret, om han inte själv velat... Men som sagt, ett litet sms till mig och våfflor till barnen
Har någon gjort dig glad idag? Eller har du gjort något för någon annan idag?

Gillar