Att komma ur träningskläderna

Ha ha, så roligt att läsa att nästan ingen av er som tittar in här gillar havregrynsgröt, och de av er som gillar det är skeptiska till varm banan :-D Men hörrni, testa!! Det är sjukt gott!

Social kontakt
Nu är det fredag igen och familjen är på ingång! Om några timmar iaf :-) Kan inte fatta att jag varit här ensam sedan i söndags!

Tiden har gått jättefort och jag hade ju besök av min vän Cool också. Jag har tagit många, långa promenader och har sprungit på någon granne varje gång, så jag har ändå haft någon typ av social kontakt flera gånger varje dag. Jag har inte varit helt avskärmad från verkligheten, jag har fått på mig riktiga kläder varje dag och tom sminkat mig någon gång :-D Men visst har träningskläderna blivit ganska välanvända denna veckan... det är så lätt att bara dra på sig dem på morgonen och sedan hux flux är det lunch och hoppsan nu är det dags för kvällsrunda igen!

Träningskläder & kurragömma
Nu är det renbäddat i alla sängar och tvätten är vikt och inlagd i garderoberna. Den fyrbenta fluffiga har hoppat över stock och sten på morgonrundan så hon har hunnit med en liten dusch för att skölja bort lite av leran :-) Jag har fixat lite jobb och ska nu hoppa ur träningskläderna :-D innan det är dags för lunch!

Eftersom jag inte har haft någon bil den här veckan, och befinner mig ute "i skogen" kan jag inte förbereda så mycket i matväg inför att familjen kommer så det blir hämtmat ikväll. Kebab, Masked singer, familjemys och kanske tom kurragömma.

Har ni lekt det på länge?
Det är faktiskt väldigt kul och barnen älskar att vi vuxna är med och leker! Om gårdagens tips var havregrynsgröt med stekt banan så blir dagens tips att leka kurragömma! Man blir aldrig för gammal för det!

Gillar

Kommentarer