Att lugna ner sig

Åkte faktiskt hem från jobbet nu till lunch. Jag bestämde mig för det redan imorse och J (maken/chefen ;-) )tyckte att jag skulle stanna hemma helt. Men nej, det vill jag inte. Jag är inte sjuk. Bara gravid. Och det börjar bli lite tungt att vara KONSTANT kissig och inte sova. Jag vill verkligen inte klaga, för jag mår ju tusen gånger bättre än i somras, i början av graviditeten. Jag måste nog bara själv inse att jag behöver trappa ner mitt tempo lite. Och det är inte det lättaste. Att inse det är en sak och att sedan göra det är en helt annan..

Idag fick jag också ett samtal om att min pappa inte mår bra. Och eftersom han veckopendlar för sitt jobb så är han inte på hemmaplan just nu. Det känns lite jobbigt att veta att han ligger själv och inte mår bra och han vill absolut inte att mamma och jag kör upp och hämtar hem honom (eftersom han inte orkar köra själv). Vi får väl se framåt kvällen hur det utvecklar sig.

Just nu ska jag iaf lägga mig ner i soffläge, i den mån det nu går att ligga ner. Jag ska äta mina makaroner och köttbullar som står framför mig och jag ska VILA.

Gillar

Kommentarer

Frida-FantastiskaMamman,
KLART du ska vila.....snart nog har du en liten att pyssla med dag som natt;)

Njut av vilostunden min vän!!
Kramisar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Anonym
,
Klart du ska ta det lugnt och vila!
Potatishäxan,
Ta det lugnt!!!! Tråkigt att din pappa inte mår bra 😟((
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Linda,
Det gjorde du alldeles rätt i, som gravid ska man ta tillvara på all vila man kan få, man kan aldrig få för mycket:)
Hoppas din pappa snart blir bättre, Kramar
www.uppochnervandahuset.se