Augustiutmaningen

Oj, oj, oj - det är slutet på september och i fredags när J utmanade mig på något jag aldrig testat förut så slog det mig att jag inte bloggat om min augustiutmaning!


I och med att jag faktiskt utförde den här utmaningen redan 1 augusti så glömde jag bort att faktiskt skriva om den här.

Tillsammans med goda vännerna i stugan bestämde vi oss i våras för att köpa biljetter till  Smokie som skulle spela i Sven Melanders trädgård i Svängsta. Allt lät ju bara så galet och knasigt. Smokie i Sven Melanders trädgård liksom. Sedan kom det fram att vi skulle cykla dit... 2,5 mil enkel väg. Så långt har jag aldrig cyklat! Var lite lätt orolig faktiskt. Gick in för det ordentligt - köpte ny cykel och mitt livs första cykelhjälm. Övertalade fler grannar att hänga på. Vi laddade med för kvällen passande outfits, cykeldricka, matstopp och badstopp.


Vårt första stopp, bortsett från stoppet hos grannarna där vi laddade med bubbel, popcorn & en Jäger, innebar lite mat i magen. Och delar av Smokie vid bordet intill. Jag bad direkt vännerna om ursäkt och förklarade att jag skulle be om en bild, ha ha!

Cyklingen gick som en dans! Det var dock väldigt skönt att svalka sig med ett bad innan vi sedan cyklade vidare till konserten. Som var kul! Det var ingen påkostad show direkt och det är inga purunga grabbar som spelar längre, men det var en kul stämning och det gick att sjunga med i alla låtarna.


Sedan cyklade vi hem igen. På hemvägen tog vi oss ytterligare att bad och halvvägs hem blev det nattamat på McD. Och jag klarade det utan problem! Jag cyklade 5 mil! Älskar min nya cykel!


Så, i augusti cyklade jag 5 mil för att höra Smokie i Sven Melanders trädgård. Tror att det kommer att vara bland det knäppaste jag gör detta året :-D

januari testade jag sånglektioner, i februari åkte jag skidor i Österrike & åkte golfbil på flygplats, i mars åkte jag svart skidbacke, i april körde jag en UTV & i maj höll jag i en kubb-tävling för deltagare från 17 olika länder. I juni sjöng jag solo i Konserthuset tillsammans med Joyvoice-kören. I juli slog jag till med två utmaningar - jag körde vattenskoter själv & jag åkte Helix.


Gillar

Kommentarer

Julia
,
Haha, vilket kul program och blogg. Det var inte jobbigt o börja med cykelhjälm då? Jag har funderat på det, men det har ej blivit av.