Äventyret har börjat!

Ställde klockan på halv sex, hade bestämt med vännerna att vi skulle åka 7. Eftersom vi (läs makens fel) ALDRIG kommer iväg i tid så är det ändå helt ok att vi blev en kvart sena. Och då ska ni veta att maken pustade när jag satte klockan på halv sex.

Fast, sedan utökades den där kvarten, eftersom J skulle in på jobbet och hämta en grej. Och han var bara tvungen att prata lite med byggarna. Och så skulle vi visst tanka. Nu började vännerna skaka på huvudet. Kö på macken och sedan gick grabbarna (männen) in för att köpa kaffe. Med facit i hand hade jag hunnit måla naglarna då..

Sedan bar det av, i ca 3 mil innan det visade sig ha hänt en olycka längre fram och bilköerna började. Vi (läs männen) försökte vara smarta och körde av motorvägen för att komma förbi olyckan. De var inte ensamma om att tänka så.. Sedan blev en genväg en senväg och vi höll på att fastna på en äng. Vet inte alls hur J tänkte när han svängde in på en väg med en återvändsgrändsskylt bara för att han tolkade gps:en så...

Och så blev L kissig. Kissepaus i vägkanten. En timme senare än planerat var vi vid bron över till Danmark. Då funkade inte Bro bizzen... Det började allvarligt kännas som dolda kameran eller Blåsningen. I detta läget hade det också låtit som om R byggt björnar i blöjan och vi bara väntade på att han skulle vakna och börja skrika av hunger.

Vi klarade oss faktiskt en bit in i Danmark innan vännerna behövde kissepaus och då fick R mat och ny blöja (inga björnar). Förutom trassel på ännu en bro så gick resten av resan bra och vi kom fram till Lalandia. Puh!Vätskepaus efter ett äventyr!

Gillar

Kommentarer