Avgiftning

Ååå vad roligt att så många vill hänga på min "8-veckor-till-midsommar-plan"!! Vad glad jag blir!! Det blir mycket enklare att kämpa på när vi är några stycken som kan peppa varandra. Själv känner jag ju ett ansvar nu :-)

Fast idag blev det faktiskt inget pass på gymmet som planerat. Vaknade upp med en grym huvudvärk som inte ville ge med sig. Förmodligen en kombo av lite för lite vatten och en sockeravgiftning. När det sedan var väldigt mycket att göra på jobbet så fick skjuta passet på morgondagen. Men nu har det äntligen släppt!

P.S. Individen på bilen har inget med inlägget att göra. Men visst är det en cool frissa?!?
Nu har jag börjat se fram emot helgen riktigt mycket! Av flera anledningar. 
Främst så klart över att J  ä n t l i g e n  kommer hem! Han är saknad! 

En annan anledning är familjemässan Krakel & Spektakel i Halmstad där jag ska få träffa en massa härliga vänner och få se min egen L på scen. 

Men först fredag med allt vad det innebär!


Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Jag tänkte på det i helgen. Eller efter helgen. Hur grymt beroendeframkallande socker är. Hela påsken har gått åt att äta så mycket godis som möjligt är på så kort tid som möjligt och hur förbenat svårt det var att lägga av när påsken var över. Det var första gången som jag överhuvudtaget tänkt - det är inte värt det. Men vi får väl se, känner väl att jag dyker ner i godispåsen nästa gång en storhelg eller PMS tittar förbi 😉.
Tina,
Hej finaste! I morgon ses vi äntligen! Ska bli så roligt vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886