Avrapportering

De senaste dagarna har tiden gått på i en väldig fart och jag har inte alls hunnit varken blogga eller läsa bloggar. Ligger lite efter :-) Har kollat igenom lite foto nu och här kommer en kort avrapportering av vad jag sysslat med sedan i torsdags. Mycket mat blir det....


TORSDAG

I torsdags fick vi besök av min lilla vän J med familj. Det var jättemysigt att få säga hej till deras nyfödda lilla tjej och L lekte bra med storasyster, trots att hon är flera år yngre än L. Vi satt mest och åt medan de var här, men vi hann ändå med att uppdatera varandra på vad som hänt den sista tiden och hur framtiden ser ut. Det är inte ofta vi träffas, men det är så kul när vi gör det! Och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen!

FREDAG

I fredags var det underhållningsdags i Båstad tillsammans med J och mina föräldrar. Härliga Diggiloo-gänget showade loss ordentligt! Många favoriter var med och både Magnus Carlsson, Charlotte Perrelli och The Moniker sjöng så att håren nästan reste sig på armarna. Vilka röster! Wow! De verkade ha så roligt på scenen också, vilket smittar av sig på publiken och de hade gärna fått fortsätta en timme till... Fast med tanke på att L inte sov när vi kom hem så var det nog bra att det inte blev senare än tolv :-)

LÖRDAG


Lördagen blev ännu en ätardag när vi besökte min faster och farbror i deras sommarhus i Blekinge. På vägen dit blev L illamående men hon prickade rakt ner i en hundbajspåse... Vet inte om det var anspänning, åksjuka eller något annat. Tror att det är dags att köpa åksjukeband och åksjuketabletter till nästa gång vi ska åka några mil.

Huset var fullt av folk och faster E hade fixat värsta buffén. Kommer klart att be om receptet på flera av rätterna och det var nästan så att vi inte ville sluta äta. Det hela avslutades med en yummie bärmarängtårta som både jag och barnen älskade.

Mätta och belåtna åkte vi hem igen under tjat på L att inte titta neråt och seriösa försök att roa R som inte alls var på humör att åka bil. Hemma somnade barnen ganska fort och J och jag landade i soffan med en film.

 Varför har ingen varnat för att inte se Stig-Helmer the story???? Det var en urusel film som inte ens var rolig. Hur sjutton gick det till när man fick göra den filmen??? 100 minuter av mitt liv som är helt bortkastade...

Gillar

Kommentarer

Veronica,
Hej hopp. Håller med om att Stig-Helmer the story inte var alls lika bra som de tidigare. Vi såg den till och med på bio så det var en extra besvikelse. Men så kan det bli ibland. Ha det gott. Kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda