Avsked, flyt & bryt

Bye, bye Vegas! Tack för denna gången! Vet inte om det blir fler gånger, men jag har å andra sidan upplevt väldigt mycket den här gången. Känner mig nöjd med resan och tror inte att det är något mer jag velat göra.


Har tidigare sagt att om jag kommer till Vegas ska jag gifta mig. Fast jag ju är gift. Men det skulle vara med samma man så klart :-) Var helt inne på det innan vi åkte, men när vi sedan kom dit så kändes det inte aktuellt längre. Och jag är ju ändå redan gift med min man! ;-)

Vi började resan med att kunna uppgradera till business class i Köpenhamn och flög superbekämt till New York. Vi hade den grymma turen att uppgradera med bonuspoäng UTAN att de drog några poäng! Så självklart provade vi även på återresan från Chicago - och guess what!! Vi lyckades uppgradera då också med hjälp av poängen som vi alltså hade kvar, och kunde flyga bekvämt hem också! Grymt!

Barnen blev superglada när vi kom för att hämta upp dem. R bröt ihop direkt när J gick för att fixa med bilstolarna och grät hysteriskt efter pappa. Idag var också första gången sedan veckan efter inskolningen som R grät när jag lämnade honom på dagis. Förstår att han var rädd att vi skulle försvinna igen.. Men nu är vi hemma!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Du har tappat några kilon va? Snyggt! =)
www.blogger.com/profile/018631233984026212