Avslöjande astmaskratt

Prinsessan började hosta igen i lördags. En hosta som liksom inte har velat avta utan snarare blivit jobbigare och jobbigare. Innan nattning igår fick hon både hostmedicin och luftrörsvidgande och det hjälpte för stunden. Fyllde på under natten när det blev för jobbigt.

Låg hos henne från klockan 3 och vet inte om det bara är bristen på sömn för min del som gör att min hals skaver, huvudet gör ont och jag fryser.. Jag hoppas att det bara är sömnbrist!


Hämtade en dotter med astmaskratt på fritids. Båda barnen skrattar på samma sätt när de har svårt med andningen.

L la sig med huvudvärk och fick en Alvedon och lite luftrörsvidgande. Nu hoppas vi på en lugn natt, för jag är i stort behov av en hel natts sömn. För att bota det dunkande huvudet, svidande halsen och det där som börjat täppa igen näsan...

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh nej! Dessa förkylningar! Håller tummarna för att Ni alla har fått sova gott i natt och att Ni är piggare idag! Många kramar!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Emelie,
Krya på er finaste. Hoppas ni är utvilade idag <3
Puss
undermyumbrella.se
Therese,
Skickar massa krya på kramar och hoppas det blir bättre så att du får vila ut, men det är svårt då barnen är sjuka... KRAM!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Nina - Glamourmamman,
Usch, vad jobbigt för er 😟 Hoppas ni får sova gott i natt.

KRAM
glamourmamman.blogg.se
Jenny,
Hoppas du kunnat sova vännen. Det tar lite tid att komma tillbaka när man haft dåligt sömn. Jag är sååå beroende av bra sömn. Många kryapå kramar till er!
nockinocki.blogg.se