Award

Jag har fått en fin award av fina Cilla i Ugglehuset. Jättekul :-) Tack Cilla! Vi får väl se till att planera in en bloggfika eller något ;-)

Så här skrev hon om mig/min blogg:
Min tredje award lämnar jag till Popprinsessan. Ännu en tjej i krokarna som jag hittade på mammabloggalan i våras. En blogg som jag med glädje tittar in i och jag hoppas att vi ses irl igen


Nu ska jag lämna awarden vidare och så här ska man göra:

1. Klistra in awarden på din blogg
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!

1: Min första award vill jag ge Fru Rosmer. Jag har aldrig träffat henne och har inte följt bloggen så jättelänge, men hon verkar vara en genomtrevlig tjej som bjuder på både allvar och skoj, fina bilder på sina barn och som alltid lämnar fina ord efter sig!

2: Min andra award går till Therese med bloggen Sockenvägens söta. Jag fattar inte hur hon hinner med allt! Hon skriver både underfundiga texter och lämnar otroligt många fina och roliga pyssel- & inspirationstips.Många gånger har jag önskat att jag också har en sån där Dollar-affär som hon ofta skriver om :-)

3: Award nr tre lämnar jag till Fnulan som jag har trättat några gånger. En mycket rolig tjej som bjuder på precis allt i sin blogg, nakendans tex ;-) Hon verkar vara en grym festfixare som fnular till det lite ibland.
4: Helen med Husnrnio får award nr fyra. Ännu en tjej som jag inte fattar hur hon hinner med allt! Hon gör superfina tavlor, bjuder på fina bilder och ger både recepttips och filmtips med jämna mellanrum.

5: Den femte awarden går till Östblomman som jag träffade på Mammabloggalan. En supertrevlig tjej som skriver om sin vardag med dottern Line, gärna med en liten korr som får mig att skratta.

Jag skulle kunna fortsätta dela ut awards, för jag läser så många bra bloggar där tjejerna bakom verkar vara riktiga toppentjejer! Jo, de flesta bloggar jag läser skrivs av tjejer :-) De jag har träffat hoppas jag få träffa igen och dem jag inte träffat hoppas jag få träffa någon gång. Tänk vad många människor det känns som om jag känner eftersom de delar med sig av sitt liv till mig och andra läsare! TACK ALLA!

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
TACK hjärtat! Jag måste dock erkänna att jag redan har fått awarden men att jag inte har skickat den vidare...Har inte haft tid eller ork men jag ska försöka ta tag i det. Hoppas ni har haft en mysig annandag. Massor av kramar!
Fnulan,
Tack underbaraste!!!!! Vilka fina ord!!!
www.fnulan.se
Helen.HUSnrNIO,
TACK fina du!
Vad glad jag blev av såväl orden om mig och för awarden 😊
Ska absolut tänka till om det här när mina ord flödar till igen.
Just nu är bloggen endast små glimtar om vad vi gör elle tankar som poppar upp under vår julsemestervecka här nere i Skåne.
God fortsättning & Hoppas du får en mysig söndagkväll.
Kram Helen.HUSnrNIO
husnrnio.se
Therese,
Men tack rara du för denna award å särskilt för de fina orden du skriver!!! JAg blir verkligen jätte glad och tar den med mig med stolthet - vet dock ej när min uppkoppling tillåter att jag för den vidare... Och jag kan bara säga att ni är många som ajg hoppas få träffa irl en vacker dag <3 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723