Babbel & bubbel och vemod

Vaknade igår upp, liksom många andra, till de förfärliga nyheterna om attentaten i Paris. Man kan inte känna sig säker någonstans. Att gå på konsert, eller restaurang, och bli nedskjuten.. Fasansfullt!


Det kändes lite knepigt att gå från de dystra beskeden till en glättig tjejdag med paketlek, brunch, bubbelbadande på spa, bubelprovning, nutellaglass & karaoke. Men det blev bra ändå. En dag med tid för mycket prat. Temat var babbel & bubbel, och vi lyckades nog pricka in det ganska bra :-)


För visst är det så att vänner kan ge en riktig dos av energi! Trots att det oplanerat kom fram ett par mickar och det blev karaoke till tre på natten och därmed nästan obefintligt med sömn, så väger alla gårdagens skratt upp!

Ikväll smygäter jag lite nutellaglassrester & målar på nytt nagellack. Det gamla höll inte för en och en halv timme i spabadet. Jag har tillbringat hela eftermiddagen och kvällen med barnen. Vi har spelat spel, varit ute och gått & läst nya böcker. För trots att jag har haft en riktigt härlig helg med mycket skratt & glädje, så ligger ändå en dimma av vemod över helgen som bottnar sig i det ohyggliga som utspelat sig i Paris. Vissa dagar är det lite enklare att känna tacksamhet.

Gillar

Kommentarer