Back in business

Tappade skrivstinget lite efter att jag inte blev helt bra efter magsjukan. Var hemma från jobbet igår och låg hela dagen på sängen och gjorde nada. Eller tvättade undan lite.. Men det var också allt. Innan barnen kom hem iaf. För när de är hemma är det svårt att ta det lugnt.

Har haft jättesvårt att äta och har fortfarande ingen direkt matlust. Och ska man se något positivt i det hela så är detta nog första gången i hela mitt liv som jag kommer hem efter en semester och väger mindre än innan jag åkte!

Vi hade ju bestämt oss för att ha träningsfokus på vår lilla tjejresa och jag tycker att vi var ganska duktiga. Vi steg upp varje morgon (nej, inte jag den dagen jag var helt kass) och gick en power walk innan frukosten som vi sedan kunde avnjuta i lugn och ro. Och att shoppa måste näsan också räknas som motion för oj vad vi gick!


Jag och sangrian som kanske var orsaken till magsjukan. God var den iaf, även om det nu kommer att dröja innan jag dricker sangria igen..

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej hjärtat! Usch vad tråkigt att du fortfarande inte känner dig ok. Hoppas det känns lite bättre idag iaf. Synd att du inte kan komma på inredningskvällen, hade varit roligt att träffa dig igen finaste! Kanske kan ta en middag snart vi som bor här i närområdet? KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886