Back on track!

Nu är jag äntligen back on the track igen! Puh! Det har varit ett par tuffa dagar. Och det är så typiskt mig att söka hjälp när det väl har vänt, för idag var jag på amningsmottagningen. Där tyckte de att det verkade som om jag hade tagit mig igenom den här mjölkstockningen själv och att jag verkade ha kontroll över läget. Och jag mår helt klart bättre idag, känner mig inte febrig och huvudvärken är inte längre lika grym. Bröstet gör ont, men det är mycket bättre. Puh!

Idag fick jag plötsligt en massa energi att ta tag i saker, men tiden har inte riktigt räckt till.. Så nu har jag att göra i helgen :-) Och så måste jag ut och traska, för 3 dagar utan att vara ute och gå gör det svårt att få ihop 4 timmar tills söndag. Och jag bör eg få ihop 5 timmar eftersom jag missade en förra veckan. Men, men, jag satsar på 4 timmar så får vi se vad jag hinner få ihop.

Imorgon ska L inte till dagis, utan vi kör en sovmorgon och sedan lite shopping. Hoppas bara att L och R är med på det :-)

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Vad skönt att du är bättre. En bra sak med att du klarade det själv nu är att om det skulle komma tillbaka (hemska tanke) så vet du att du kan klara det.

Om du har samma väder som jag har kan du ta en promenad i motvinden och räka det som dubbel tid 😉

Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Linda,
Skönt att hör att du mår bättre.
Jag kommer heller inte att få ihop mina timmar, förstår inte var jag ska hitta tiden:(
Kramar
www.uppochnervandahuset.se