Bad, behandlingar och bastu

Nu är jag hemma igen efter min spa-helg och det var helt UNDERBART! Japp, kan rekommendera alla att åka till det här stället i Göteborg. Det första vi välkomnades med var en kakbuffé!!!! Och det är ju svårt att välja när det finns så många läckerheter på samma bord..
Annars kan jag berätta att helgen gjort gott för mig. Jag kände mig faktiskt avslappnad när jag åkte därifrån. Så avslappnad att jag var tvungen att stanna i Halmstad med bilen för att vila ögonen lite.. var rädd att jag skulle sitta och somna annars. Nicht gut... Det var otroligt skönt att ha en helg där jag bara tog hand om mig själv, min kropp och mitt sinne. Körde spa-ritualer med diverse bad och bastuar (heter det så i plural?) och min kropp blev nog chockad av att få en scrub-behandling två gånger på två dagar. Testade också yoga och det var riktigt skönt och avslappnande att tänka på andningen och känna lugnet sprida sig i kroppen samtidigt som jag sträckte mig i konstiga ställningar. Det känns lite i nacken idag så jag undrar hur det blir imorgon.. Men varför är det så svårt att fortsätta tänka på sig själv när man kommer hem till vardagen igen?
Det enda man kan undra över är VARFÖR det finns ett fönster mellan själva hotellrummet och badrummet?
Och varför i hela friden det sitter en persienn - på utsidan?? Det måste vara modernt, iaf i Göteborg. För sist jag var i Gbg och bodde på hotell var det också ett fönster mellan rum och badrum, då med frostat glas. Det är nog den stora frågan efter helgen.

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Låter som om ni har haft det underbart. Det är flera hotell som har fönster från toan, inget för de blyga, förstår inte heller själva designen med detta. Ha en bra vecka!
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Åsa,
Gud så härligt det låter!!
Jag vill oxå...
Jag tycker det låter lite kinky med dem fönstrerna...
www.blogger.com/profile/180557897380679127
Wojtan,
Hej

Kul att du kikade in hos mig!
Jag har hört så mycket bra om St Jörgen och nu när du skriver om det så blir jag väldigt sugen på att testa.
Konstog grej bara det där med fönstret. För 4 år sedan när vi var i Brasilien, bodde vi på ett hotell med helt öppen toalett, ingen dörr alls!
Jättekul, speciellt när man är utomlands och gärna blir lite kass i magen!
Tur att man hade varit ihop med mannen en stund innan vi gjorde vår resa.

Wojtan
wojtansblogg.se/wp
Potatishäxan,
Låter underbart, man kanske skulle prova.... !

Min kollega berättade om att hon bott på nåt hotell i Stockholm där hon fått bröllopssviten (fanns väl inga andra lediga rum) och då var det en glasvägg mellan duschen och soffgruppen och tv'n. Inget för rumsdelande arbetskamrater alltså 😊.

Tack för dina kommentarer, jag ska försöka skärpa mig och vara lite rolig oftare 😃.
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Louise,
Vad härligt det lät & fint det såg ut! Jag bor i Gbg och kan ändå lätt tänka mig en lite natt eller två där! Skulle behöva komma bort lite med mannen & då är det där nära & bra. Hade faktiskt aldrig hört talas om det innan.

Tycker också det är oerhört konstigt med glasruta in till badrummet! Om tanken är att man skall få dagsljus in dit så kunde de kanske satt en film på fönstret så man bara såg ut men inte in?!?
lollo71.wordpress.com