Bad, bus & bananåk

Nu har detta sommarlovets sista besökare lämnat oss och Solsidan. Vi funderade ett kort tag på att åka hem redan idag, eftersom J börjar jobba på måndag och det kan vara skönt att ha en dag hemma. Men så bestämde vi oss för att stanna kvar tills imorgon ändå. För vem vill lämna en solig och lugn oas?


Kusinerna kom i torsdags och det var full fart med bad på en gång. L kan iaf inte klaga på att hon inte fått bada mycket den här sommaren!!


I fredags åkte vi till Bockön-Mjöön och gick på upptäcktsfärd och grillade korv. Korv har det också blivit myyycket av den här semestern.. Sedan åkte vi till Glassbåten - som det också blivit en hel del besök på den här sommaren :-) innan vi vände hemåt Solsidan för att bada och åka banan.


Tom den lilla busungen R vågade sig ut på en liten kort tur på bananen! Tuff kille! Och snäll syrra som såg efter sin lillebror!

Efter en rad trevliga besök ser vi nu fram emot en lugn kväll med bara lilla Lejonligan här på Solsidan. Vem vet, det kanske tom blir lite chips innan det blir hänglås på kylskåpet nästa vecka ;-)

Gillar

Kommentarer