Bad, flamingo & kryddor

Vilken fantastisk start på semestern! Vi lämnade "stan" med fullpackad bil och svett i pannan. Det var ljuvligt att komma fram 2 timmar senare även om det blev en hel del bärande från bilen till huset då vi inte kunde köra in på baksidan av huset. Long story, men det skulle varit gjutet för 2 veckor sedan.. det är det inte. ja ja, vi lyckades få in allt i huset och satte oss på bryggan och njöt av en kebab och att vi äntligen var här.

R hade med sig en kompis och de har i princip levt i vattnet sedan vi kom. För att kunna vara i havet extra länge tog de tom på sig våtdräkter en stund igår :-) Min käka make nämligen har köpt en ny leksak till familjen och tycker att det är extra roligt att det är just en flamingo eftersom folk nu kommer att få ännu mer att fundera över :-D
Googla flamingo om du inte vet vad det betyder :-) Om vi säger så, så hoppas jag inte att vi får oväntat besök vi bryggan någon dag.. ha ha!

Vi har mest fixat utomhus i helgen. J har planterat både rabarber, jordgubbsplantor och hallonbuskar. Jag har hållit mig till krukor och planterat mynta, paprikor, lavendel mm. Förra gången vi var här tryckte jag ner en basilika, en koriander och en persilja i en kruka. Med tanke på hur varmt de varit de sista dagarna och att inget vattnat trodde jag att allt skulle vara helt dött. Men nej, de färska kryddorna hade tagit sig ordentligt och var riktigt frodiga!

Brukar du använda färska kryddor när du lagar mat?
Jag är riktigt dålig på att göra det, men vill verkligen bli bättre. idag gjorde jag en kall sås på basilika och den blev faktiskt god så jag får väl experimentera mer!

Förresten, idag tog den här badkrukan sitt premiärdopp i havet! Har du badat ännu?

Gillar

Kommentarer

Mina,

Vilken pangstart på semestern och det ska bli riktigt kul att se om ni får något oväntat besök. Ha ha... Alltid kul att ge människor något att fundera på.

Minasvarld.nu
Popprinsessan
Popprinsessan,
Hoppas inte!! Blir svårt att förklara... "alltså, det är BARA en badleksak.." 😃
nouw.com/popprinsessan
Madelena
Madelena,

Ja man kanske ska vara försiktig med det såvida man inte vill ha oväntat besök hihi. Brukar vara svårt att få upp barnen då dom väl kommit i vattnet.

nouw.com/madelena
fibrolivet
fibrolivet,

Ha ha ha - förstår att ni kanske inte vill ha den typen av besök - men jag tyckte att er flamingo var riktigt fin - trots allt. Härligt att få bada och att bada mycket - trots att jag gillar att bada så har jag inte haft premiärdoppet ännu. jag är också dålig på att använda färska kryddor - tyvärr får jag väl säga.

nouw.com/fibrolivet
Fnulan,

Det låter som allra bästa början, och vilket väder ni fick på köpet. Modigt att du badade, det gjorde jag i fredags, brrrrrr

www.fnulan.se
Kamillas ,

Vad hade en flamingo att bada nex förr men den är nog paj. Köpte en badring som en donat dom är med nu till ön. Jag tar oftast färska kryddor i krukor över diskbänken det är så fräscht att använda tycker jag

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vi har också två donuts-badringar i poolen. Gillar att ha färska kryddor hemma men liksom glömmer att använda dem.
nouw.com/popprinsessan
Mirre,

Hehe ja jag vet faktiskt vad flamingo betyder, fniss. Så kanske ni får oväntat besök, ni får se till att bara ha den framme då ni badar, fniss. Synd att det inte är gjutet nu då? när ska det bli gjort nu då?

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Problemet är att den är gigantisk! Inget man plockar upp i en handvändning 😊
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Det är ju så gott med färska kryddor, försöker använda det så mycket jag kan/kommer ihåg. Vilkem härlig start på semestern ni fick 😊

detkaosvikallarvardag.com
Therese,

Ha ha vi har haft en flamingo i två år vid stugan och har klarat oss ;-D Så härligt ni har det, här ännu en vecka kvar, men sedan semester även här å då hoppas jag på att vi får liknande väder! Ha nu en fin midsommar!

lurans.blogg.se
Hannas krypin,

Så härligt med semester och bad i havet. Jag gillar att använda färska kryddor men barnen tycker inte om grönt i maten så det blir inte så jag använder inte så mycket färska kryddor längre. Måste googla på flamingo. För mig är det en fågel....

hannafialotta.blogg.se
Stegsamlaren
Stegsamlaren,

Badleksaker är kul, de där flamingogrejerna är fina men lite otympliga

nouw.com/stegsamlaren