Bad, strumpor och godis

Natten som gick var en pärs. Lillkillen har varit så snäll och lugn här så när han plötsligt är orolig så blir det extra förvånande. Han vaknade vid två och ville inte alls somna om efter mat och ny blöja. Jag försökte allt och blev till slut ganska frustrerad över att inte förstå vad det var som inte stämde. R bara knorrade och ville inte alls komma till ro. Som tur var kunde både jag och lillkillen få somna om när J och L åkt till dagis och jobb. Det var verkligen behövligt måste jag säga.

Sedan blev det ett bad för lillkillen och denna gången tyckte han nog att det var riktigt skönt, för nu började han grimasera för gråt när jag lyfte upp honom ur badet :-)

Efter bad och en sen frukost begav vi oss ut på vagnpromenad. Jag hade tänkt gå för att köpa nya skor, men hittade faktiskt ett par jympisar bakom alla vinterskor i hallen :-) Men jag gick ut ändå, har ju en utmaning att jobba på! Och R behövde nya strumpor så jag hade en bra anledning att gå iväg för lite shopping.

På tal om shopping. Härom dagen köpte jag en påse Go nuts with Dumle. Och MUMS säger jag bara! De var riktigt smarriga!

Jaha, det var lite om min dag. Nu hoppas jag att den kommande natten blir betydligt bättre än den gågna. Imorgon är det mycket på agendan. Vi bestämde att L struntar i dagis imorgon och tanken är att vi ska göra ett besök på biblioteket på fm, vilket var väldigt länge sedan sist.

Gillar

Kommentarer

Linda,
Hoppas ni alla fått sova gott i natt och att ni får en härlig fredag!

O ja med eget företag förstår jag det inte bara går att vara föräldraledig och släppa allt, men som du säger det kan vara skönt att komma ut bland vuxna mellan blöjbyten och amning också.

Kramar
www.uppochnervandahuset.se