Badande brudar, båttur & banan

Nu har veckans första vänner på besök lämnat oss och åkt vidare och nästa gäng har anlänt. Tjejerna badade och badade igår och hur mycket de varit i plurret idag kan jag knappt räkna till!


Grabbarna har fixat lite här och där. Trädkojan har fått takpapp, J har haft motorsågen i högsta hugg och släpet är nu fullastat med massa grenar och trädäcket är nästan helt klart. Jag och kära barndomsvän V har varit badvakter & fikafixare. Vi har käkat kladdkakemuffins på en ö i samband med en båttur, tjejerna har åkt banan efter båten och nu började det just ösregna. 
 Vi ska bli bjudna på middag av våra gäster så jag tänkte strax slå mig ner under det provisoriska partytältstaket över det nya trädäcket iförd någorlunda varm kofta, tända  fotogenlamporna och slå upp något läskande i ett glas. Kanske knapra på några nötter i väntan på maten. Och så ska jag njuta vidare av min semester.

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Låter ljuvligt vännen. Härligt att höra. Massa kramar till er!
nockinocki.blogg.se
Emelie UnderMyUmbrella,
Låter helt fantastiskt <3 Vilken sommarkänsla jag får av att läsa inne hos dig nu när jag inte upplever den mer än från fönsterkarmen. Så underbart härligt! Ha det gott bland era vänner <3

Puss och Kram
undermyumbrella.se
Maria,
Härligt att ha badet precis utanför dörren!
När börjar du jobba igen?

Kram kram
omlitenochmig.se