Badland i bergen

I fredags åkte hela gänget till White mountains i New Hampshire. Regnet öste ner så vi såg knappt vägen framför oss emellanåt. Det var en otroligt vacker miljö uppför bergen, men med tanke på det vräkande regnet var det inte precis Kodak moment..


Vi bodde på ett hotell som hade badland och bilderna på hemsidan hade inte precis gjort det rättvist. Det var för en gångs skull bättre i verkligheten än på bild :-)

Det var olika rutschkanor och bassänger så vi kunde ha kul allihopa. Trivdes själv bäst i den varma jacuzzin måste jag erkänna ;-)


Efter middagen var det dags att grilla marshmallows och dricka varm choklad. Kul när det ordnas aktiviteter som ingår och som har fokus på barnen.


Kvällen spenderade vi sedan i spelhallen och jag vet inte vem som hade roligast av oss alla. R ville typ bara åka i "båten" på bilden. L ville spela typ allt. Vi vuxna hade också väldigt kul med exempelvis air hockey. Fattar inte varför vi inte spelar oftare, vi har ju ett på jobbet! Det blir nog en ny regel, air hockey minst en gång i veckan på jobbet!

Gillar

Kommentarer