Badleksaker & svanskota

Så var den här helgen nästan över. Sitter trött i soffan och familjen är komplett igen. Barnen sover. R somnade ganska snabbt när han slutat vara arg över att han inte fick hämta fler böcker till sängen. Han hade ju bara hämtat fyra!!

L somnade på varm vetekudde, eftersom hon hade otur och gjorde en grym vurpa innan föreställningen idag, och slog i svanskotan ordentligt.


L var superduktig på teatern idag, hon har verkligen gjort framsteg tycker jag. R var också jätteduktig, och jag såg knappt röken av honom. Bästa vännen var på plats så de satt på första parkett och kollade på storasyrran.

Jag hade gärna haft en dag till den här helgen. Lite för att förtränga att hantverkarna kommer imorgon igen. Fast egentligen vill jag ju att allt ska vara klart. Men också för att jag har så mycket att ta tag i här hemma. Det blev liksom mer påtagligt när det står saker överallt där det inte ska stå. R och jag har iaf rensat ut en stor mängd gamla badleksaker i helgen. Alltid något. Får se vad det blir imorgon :-)

Gillar

Kommentarer