Badrum & hosta

I söndags började L hosta lite på kvällen. Hon hostade ganska mycket ända tills hon somnade ordentligt. Natten var ganska lugn men hon började hosta direkt när hon vaknade. Och klagade på ont i halsen.

Och som väntat blev det ett samtal från skolan senare på dagen om att L klagade på ont i halsen. Så det var bara att packa ihop lite tidigare och åka och hämta de båda busarna på respektive ställe.


Hon hostade under em och kvällen men hade inte lika ont i halsen längre. Dock är det en otäck hosta så jag beslutade att hon skulle vara hemma från skolan idag.

Fördelen (förutom att få umgås med mina barn) med att komma hem lite tidigare igår var att R och jag hann städa av det renoverade badrummet. Alla ytor torkades av och idag har L och jag burit in alla flaskor, burkar & pryttlar igen. Det var ganska mycket grejor :-)


Allt elektriskt är inte klart ännu, och det ska upp lite småsaker som toarullehållare och vägghängda stolar, men i det stora hela är det klart. Sååå skönt! Allt sånt här tar sån tid!

Gillar

Kommentarer

Jessica Söderlund,
Vad skönt att badrummet börjar bli klart!! Stackars L som blev krasslig. Hoppas hon är bra snart igen!!!
www.blogger.com/profile/046684388609428544