Bakslag


Idag kom det ett bakslag. Idag var första dagen det inte gick smärtfritt att lämna R på dagis. Men idag var också första dagen "hans" fröken inte var där och tog emot. Underläppen började darra direkt när han konstaterade att hon inte var där. Det gick bra en stund, men när jag sedan sa hej då och hon fortfarande inte var där så blev han riktigt ledsen. Och jag fick lämna en gråtande kille. Usch, det skär verkligen i mammahjärtat att höra det.


Som tur var kom fröken när jag stod i kapprummet så jag hoppas att R blev lugn när han såg henne. De har iaf inte ringt efter mig :-)

Intressant var det iaf att se reaktionen när inte rätt fröken var där. Jag har inte uppfattat tidigare under inskolningen att han varit speciellt glad för just henne, men så var det tydligen. Hoppas att han snart lär sig bli lika glad över alla fröknar (pedagoger, jag veeet, men precis som med ordet dagis så kommer jag att skriva fröken. Det är inte menat att vara nedvärderande, jag tycker återigen att det låter trevligare bara.).

Gillar

Kommentarer

Tina,
Åh gumman! Jag vet hur ont det gör i mammahjärtat! Men det har säkert gått bra för honom idag trots allt! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Östblomman,
Ja det skär rejält... men om det går över fort är det ju helt normalt (inte för att det hjälper att veta 😉)! Å att det inte är "sin" fröken, kan ju vara känsligt i början. Line var ju inte bara ledsen under lämning, utan hon var ju ledsen under dagen också, å det var lite tufft... Men nu trivs hon hur bra som helst!!! Det tog ju lååång tid att skola in, men än så länge inget bakslag. Så hur man än vrider och vänder, blir de nog lite ledsna förr eller senare. Jag säger också dagis och fröken 😊. Fortsatt lycka till! Kram
ostblomman.blogspot.com
Maria,
Hoppas att lämningen gick bättre idag!!
Trevlig fredag 😊

kram kram
sagafia.se