Barnens kalendrar

Det blev en bra natt för L. Hon sov lugnt, förutom när jag väckte henne för att ge henne två sorters medicin. Men hon hällde i sig dem och somnade om! Själv låg jag och räknade på när hon skulle ha nästa dos och hur jag skulle kunna justera så att det inte blev samma kommande natt..

Dagen har också gått bra. Så klart har hon ont, konstigt vore det ju annars. Men hon har petat i sig lite att äta och roat sig med film, youtube och en stund vid datorn.


Idag fick barnen också sina adventskalendrar. R har själv valt sina, så han visste ju vad det var. En Paw Patrol som vi hittade i USA. Det är någon typ av pryl-kalender.

Chokladkalendern är i samma tema  - Paw Patrol :-)


L - som aldrig vill ha något - kunde ju inte bli utan så till henne har jag på vinst och förlust köpt en chokladkalender från Lindt & en kalender från Body shop.

 Jag kan nästan inte fatta att det är dags att öppna luckor imorgon! Att det är dags för premiäravsnittet av julkalendern på TV. Och radio. Vi brukar alltid mysa med frukost framför avsnittet på TV på morgonen. Tända ljus och äta i soffan. Nu blir det kanske inte så imorgon, väcker nog inte L för det när hon inte ska till skolan. Vi får se helt enkelt.

Gillar

Kommentarer