Basket & barnens egentid

Idag kör vi en fm hemma när guddottern är på dans. Vi skulle följt med och passat på att besöka en fin liten leksaksaffär, men det var så tjorvigt under morgonen så vi bestämde oss för att stanna hemma så att det inte skulle bli någon incident på publik plats. Och det hade känts lite knasigt med leksaksaffärsbesök om inte alla uppfört sig.

Så guddotter dansar och barnen oag jag softar medan pappa J jobbar lite. Vi har lekt med lera, gjort sandkakor, spelat basket och nu är det visst picknick eller affär och tågbana.
                     


På tal om basket så spelade vi lite i söndags. Riktigt kul och jag hade gärna velat ha en basketkorg hemma, men vår tomt är aningen för liten för det. Ha ha!
L provade också att slå lite baseball och hon var riktigt duktig. Man skulle kunna tro att hon är sur på ena bilden ovan, men inte den dagen, då vilade hon sig lite bara.
Idag var det som sagt lite tjorvigt och det är intressant att se hur påverkade barnen blir när det händer mycket hela tiden. Allt har varit bra nu och det är säkert bara för att barnen har fått leka med sitt utan att behöva komma när man ropar, inte ta på sig skorna, inte sitta stilla eller höra när de vuxna pratar om helt ointressanta saker. Lätt att glömma ibland att de är små och behöver lite egentid de också.


Gillar

Kommentarer

Tina,
Oj vad kloka du är vännen! Ja vi tjatar mycket och ställer mycket krav på våra barn så du har helt rätt i att de också behöver lite egentid ibland! Hoppas ni njuter av semestern vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Vero,
Ja så är det. Alla behöver vi egentid, stora som små.

Ha det gott!
virrigavero.blogspot.com
Amanda,
Urmysiga bilder!!:-)
Kram!
www.aochmflyttarin.blogg.se
Helen.HUSnrNIO,
Lätt att glömma bort det där. Bra sagt!
Ha en fin onsdag over there!
husnrnio.se
Jenny,
Så fint att få läsa om er resa, kram till Er!
nockinocki.blogg.se
Fnulan,
Varför fick man inte följa med????
www.femme.se/fnulan