Bättre status

Det gick faktiskt ganska bra för L att somna igår - för mig också :-) Hon verkar ha sovit jättebra, men jag lite mindre bra. L vakande ganska tidigt, tidigare än jag hade önskat nu när vi hade kunnat få ha lite sovmorgon (efter att pappa J åkt till jobbet). Det verkar iaf inte vara någon fara med L idag, hon verkar må bra. Har lite hosta och har fått Airomir ett par gånger, men annars verkar hon i form igen. Hon säger att det gör lite ont i magen, men bättre än igår, och det kan ju lätt vara för att hon inte ätit speciellt mycket. Skumt! Kanske bara något hon behövde sova bort? Håller tummarna för det!

Om en stund ska jag försöka få med mig L till jobbet så att jag kan stöka undan lite där. Det känns skönt att hela tiden ligga i fas eller lite före med tanke på vad som komma skall. Fast just nu känner jag absolut inga tecken alls på att mini tänker komma ut snart. Det blir nog mellofest i helgen!

På tal om mello så insåg jag imorse att jag glömt skriva ner mina kommentarer om förra helgens startfält. Det kommer!

Gillar

Kommentarer

HUSnrNIO,
Men usch så sjuk hon varit:( Skönt att det är lite bättre idag iaf! Håll kvar bebis i magen ett tag till så du kan njuta av helgens tävling:D Ha en bra onsdag.
www.husnrnio.se
Annica,
hoppas hon får hålla sig frisk nu, lillskruttan.

ojoj nu e det inte långt kvar tills ni har er lilla bebbe hos er.
kram
trollmorsbusungar.blogg.se
Jenny,
Stackars lillskruttan, massor med kramar till er! Tack för peppet tidigare idag, tyvärr gick det inte så bra, tar nya tag den här veckan och hoppas att vågen visar resultat 😊

Många kramar /Jenny
www.jennyn.se
Östblomman,
Skönt att din lilla tjej verkar må bättre, det är ju så jobbigt att se de små sjuka... Spännande helg: bebis vs. mello 😊. Må så gott!
www.blogger.com/profile/141167729552369667