Beach-häng

Ja, det blev alltså en sväng till stranden efter skola/förskola/jobb igår. Men inte med badkläder utan bara för att strosa runt och kolla efter fina stenar mm. L skulle eg på säsongens första basketträning, men med tanke på hur svullen hennes körtlar var (är) i halsen och läkarens rekommendation på vila så hoppade vi det. Istället blev det en sväng till stranden som visade sig vara ganska tom på folk.


Några tappra badade, och några solade här och där, men vi kunde strosa runt i lugn och ro och leta efter fina stenar. Och kasta lite stenar i vattnet - förstås!


Det var så härligt att bara kunna "fånga dagen" lite så där. Att njuta av solen och en ledig eftermiddag. Middagsplanerna var ändå bara rester så det skulle inte ta någon tid att fixa. Till och med busade till det lite och gav barnen glass före middagen. Hoppsan! Men det gick bra ändå och de käkade fläskpannkaka med god aptit när vi kom hem.


Nu kickar vi igång den här dagen med smoothie & frulle i magarna. Solen spås värma upp den här dagen också och jag hoppas på en skön eftermiddag!

Gillar

Kommentarer

Tina,
så skönt när man kan göra så ibland och "fånga dagen" som du skriver! Hoppas Ni får en lika skön eftermiddag idag! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Jessica Söderlund,
Härligt att ta vara på solen!!
www.blogger.com/profile/046684388609428544
Ämma,
Vilken fantastisk grej att kunna göra1 Jag tänker ofta att vi ska ta tillvara på kvällen, men så försvinner ungarna snabbare än jag hinner hämta dem och så är det kväll....

fabfämme.se