Biblan, bajs och bukfylla

Vaknade upp och var jäkligt trött. Men någonstans på vägen ordnade det upp sig. Hade tänkt bege mig iväg en snabb runda på lunchen för att leta baddräkt/bikini inför nästa helg då det är spa-dags. Men orkade inte.. Men sedan fick jag lite energi. Hämtade L på dagis, åkte till biblioteket - och det var väldigt länge sedan vi var där. Hittade ett par böcker med L:s favoriter (för närvarande) Charlie & Lola. Jackpot liksom!

Bytte biblan mot skogen där det blev bus med både barn och hund. L fattar inte alls att hon inte kan gömma sig bakom samma träd som jag just gömt mig bakom... Och det är sjukt svårt att gömma sig eftersom hunden D envisas med att ställa precis bredvid mig, titta på mig och vifta entusiastiskt på svansen... Och eftersom det inte bara var D som bajsade där i skogen - och då syftar jag inte på mig själv! så blev det hemfärd för blöjbyte. Efter bytet blev det underbyxor med Askungen på istället för en ny blöja och efter en stund ropade L: "Mamma, det kommer mer bajs!". Snabbt ner med Askungen och så blev det jackpot igen! Denna gången eftersom jag lovat L att om hon bajsar på toaletten (eller pottan) så ska vi åka till leksaksaffären på en gång. Passade på att slita av alla sängkläder och på med nya fräscha, för att få krypa ner i en väldoftande säng ikväll (detta har INTE ALLS med föregående toaletthändelse att göra, det bara råkade bli så!) och begav oss iväg till den stora leksaksaffären. På vägen dit berättade L att hon ville ha en trumpet... Och inte sjutton kan jag neka henne en trumpet när jag lovat henne "vad som helst"? Och eftersom hon redan har en trumma, en flöjt, ett munspel, en synth, en gitarr och marackas såå... ja why not liksom?

Avledde en eventuell trumpetkonsert med att köpa kebab - som vi sedan avnjöt framför tv:n. Är hemma utan make denna helgen också, och då får man faktiskt lyxa till det lite! Verkade funka ganska bra med Charlie & Lola-böckerna också, för det blev inga protester alls vid nattning. Och nu sitter jag här och spolar mig igenom Let´s Dance, målar naglarna och kan så klart inte låta bli att läsa alla bloggar som jag blivit så smått beroende av!

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Vad glad jag är att du lämnade en kommentar till mig. Vilken härlig blogg du har. Jag känner igen min 3-åring i din lilla tjej =) Dom är för go emellanåt 😉
Tack för snälla ord om min blogg.
Hoppas du får en bra dag!
Kram Ingela
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Jeanette,
Verkar som om ni hade en jättemysig dag med bibblan och skogsbesök. ha en bra helg.
www.blogger.com/profile/130296350753625185
CharmKatti,
Hallå tjejen!
Ja, du, det lovar gott inför galan!! Ska bli superkul!
Och oj vilken eftermiddag du hade igår, vilken supermorsa du är.
Här lagas det mest mat just nu. Vi har iaf tagit en promis till affärn för att köpa lördagsgodis, skönt att komma ut en liten stund iaf. Om inte annat för att rasta finnarna...
www.blogger.com/profile/046181021213338000