Bilar på blankis

Efter en kväll i Mora med bad på hotellets spa, intag av middag på kinakrogen som låg vägg i vägg med hotellet (vi behövde inte ens gå ut!) , en natt i hotellsäng och med hotellfrulle i magarna styrde vi kosan mot Björnrike. Långsamt. För jag har aldrig varit med om sämre väglag i hela mitt liv! Det var blankis och bilarna åkte av vägen till höger och vänster runt oss.!

Man och svåger var ute ett par gånger och erbjöd hjälp och/eller drog upp bilar som åkt in i snövallar och vi fick själva sladd på bilen flera gånger. Riktigt otäckt!

De sista milen tog en evighet och vi trodde nog att vi aldrig skulle komma fram, men det gjorde vi till slut. Svägerskan lyckades få till en hygglig bild (nedan) som jag lånade.

Nu är vi iaf till slut på plats i Lejonkulan. Allt är uppackat, övriga familjen har provåkt backarna lite medan jag höll mig på hemmaplan och fixade i stugan. Vi har hunnit med en runda Fia, lekt lite i snön, några har bastat, vi har käkat middag & kollat på film. Vissa har somnat framför filmen :-) Nu laddar vi för en dag i backarna imorgon. Vissa av oss är lite nervösa, jag har ju inte stått på ett par skidor sedan i påskas! Hoppas att backarna inte är lika glashala imorgon som vägarna var idag!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Oj så, skönt att det gick bra för er. Dom varnade att man inte skulle ge sig ut
nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,
Fy vilken halka, skönt att det gick bra för er. Hoppas nu att backarna är okej så ni får härlig skidåkning 😊
nouw.com/evaeliasson
Liw,
Så underbart det låter att vara i fjällen. Hoppas ni haft en fin dag i backen idag! Och att ni njuter av bastu och god mat även ikväll. Det är det bästa med fjällen, kontrasten mellan aktivitet och slappandet/myset. 😃 Gott nytt år!
blogg.amelia.se/liwslust/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Jag håller fullständigt med. Gillar att vara så där trött på kvällarna efter en lång dag full av diverse aktiviteter.
nouw.com/popprinsessan
minasvarld
minasvarld,
Fy vad jobbigt med sådan halka. Tur att ni kom fram till slut och klarade er från diket. Hoppas ni fick en bra dag i backen ❤
nouw.com/minasvarld