Bio, blommor & bollkille

I fredags var vi på bio för första gången på ett par år. Minns inte ens vilken film vi såg senast... Men nu var det alltså dags för hela lilla familjen att besöka Filmstaden och det var mysigt att få käka biopopcorn och snusklubba :-) Har du något du alltid äter på bio?

Igår åkte R iväg på fotbollsläger och vi andra är på 16-årskalas till barnens ena kusin. Det var en stillsam tillställning med kallskuret & "När då då". Kul med sällskapsspel, vi är för dåliga på det här hemma. Jag hade gärna haft en stående spelkväll, typ 1 gång var 14:e dag eller så, men vissa i familjen ogillar verkligen sällskapsspel så det blir tyvärr inte av.

Idag kör vi en hemmafixdag. Häckar har klippts, ogräs har rensats, tvättmaskinen jobbar & just nu står två olika äppelkakor i ugnen. Maken är och (förhoppningsvis) köper en ny torktumlare då den gamla lagt av. Så fort äppelkakorna kommit ut ur ugnen ska jag se till att den fyrbenta fluffiga ser lite igen. Hennes päls växer som ogräs och nu när hon varit lite krasslig ett tag har jag inte velat stöka med henne. Men idag är det sista dagen med antiinflammatoriskt och smärtstillande och hon är nästan som vanligt igen. Och så kommer snart fotbollskillen hem igen!

Gillar

Kommentarer