Bitig buse & bilar

Ja, vad ska man säga om vår lille kille?? En riktig busunge är vad det är! Idag var det bitning nr 4 på dagis... Det börjar bli aningen tröttsamt att få höra det vid hämtning nu och han är fullständigt om att det är fel. Why? Idag berättade fröken att han stått och i princip bara varit helt uttråkad, lutat sig fram och bitit sin kompis!!!

När vi frågar honom om det låter han helt ångerfylld och rösten är liksom lite nedstämd. Men ändå gör han det gång på gång!


Annars har han det rätt bra just nu, vår lille Emil! I måndags när vi svängde in framför dagis sa han:
"Titta mamma! En grävmaskiin!" (Ja, betoning på maskiin.)Och där var den, en liten grävmaskin som höll på att fixa på lekplatsen. Det var en glad kille jag lämnade i måndags, en kille som satt klistrad i fönstret och knappt hade tid att vinka. Och i tisdags var där förutom grävmaskinen en "lastbil med en sån där klo som lyfte upp bråte på flaket". Såå spännande! Återigen var det en glad kille som knappt kom ur bilen snabbt nog.

Och idag var det en ambulans på dagis när jag kom för att hämta. Bara för att hälsa på. De hade knappt kunnat få ur R ur ambulansen. Han hade varit som klistrad. Och när den åkte iväg satte de på sirenerna en kort stund. Wow! Snacka om fascinerad av bilar och maskiner!

Gillar

Kommentarer

Maria,
HaHa!! Det är bara att fråga mig om statistiken, jag har stenkoll 😊
Älskar ju diagram, eller inte?! Precis det jag jobbar med varje dag!

Vilken lite buse han är som biter sina kompisar.
När S gick på dagis var det en kille som bet henne i kinden & dagen efter skulle de ta kort.
Man kunde räkna killens tänder i S kind, både över & underkäken, super snyggt!

Vad är det med killar & maskiner egentligen, HaHa!!

kram kram
omlitenochmig.se