Blä!

Blä! Jag hinner ingenting! Och så har min dator lägligt ballat ur... Går inte att komma ut på nätet och den startar om sig om och om igen... Behöver nog en ordentlig ominstallation...

Känner mig stressad över allt jag ska hinna med imorgon... Men det ska väl gå det också. Lillkillen har varit väldigt närhetskrävande idag vilket så klart också påverkar att jag inte hinner med så mycket. Hoppas att det blir lite bättre imorgon.

Klänning, skor, strumpbyxor och handväska är klara. Smycken framplockade. Fotvård inbokat imorgon. Likaså besök hos frissan för att trimma till frisyren lite. Igår testade vi att ge lillkillen flaska med ersättning och först gick det riktigt bra, mdn efter en stund vägrade han att ta den så vi får väl se hur det går på lördag. Oavsett vilket så kommer det att vara nyttigt för J att tillbringa ett helt dygn med R.

Nu hoppas jag få R att sova så att jsg också får några timmars sömn.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej gumman! Hoppas du hinner med allt du ska göra idag. Det kommer säkert gå toppenbra för killarna hemma i helgen. Hoppas du får det toppenroligt på galan! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Towe,
Hoppas du får en topppenhelg!
www.blogger.com/profile/144054980680869958
Pernilla,
Det kommer gå så bra. De kommer ha en underbar killdag.
Hoppas du hinner med det du vill få gjort. Hade själv önskat att jag fick ordnat till mig lite mer men det får duga. Kommer bli trevligt (nästan) oavsett hur jag ser ut.

Sur med din dator. Hoppas den blir på bättre humör.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com