Blåmärke och garderober

Jag överlevde! Och det känns faktiskt hyffsat! Trots att jag ramlat och slog mig på armen och rumpan, men det blev inte värre än lite blåmärke. Som sagt, det är SJUKT trångt här... Nu känns min tidigare ångest ganska löjlig. Jag har lämnat ytterligare 2 sopsäckar med kläder till klädinsamling, har en säck med mjukisdjur som ska lämnas på annat ställe och ännu en säck med skräp. Och mer lär det nog bli :-) När jag väl kommit in i kastartagen så känns det superskönt att kasta!
Hantverkarna har kommit riktigt långt på en dag! Två väggar är rivna och MYCKET är utrivet. Vi har i princip bestämt oss för golv, innerdörrar och vet på sånär vad vi vill ha för kakel och klinkers. Det stora dilemmat nu är hur vi ska inreda våra nya garderobslösningar. Funderar på Elfa. Vi vill dock ha djupare garderober än det finns lösningar.

L tycker att det är superspännande att sova i samma rum som oss, i arbetsrummet och somnar bra varje kväll. Fast jag ska väl inte säga för mycket.. Trodde aldrig att hon skulle somna ikväll, för lillskruttisen somnade när vi var och kollade på bygg-grejor. Hon vaknade - givetvis - när vi kom hem och ville att jag skulle läsa saga. Hon skrattade och pratade och jag trodde att det var helt kört. Men hon somnade efter en liten stund. Jag hoppas också kunna krypa ner snart, men jag "unnar" mig faktiskt att sitta en stund framför tv:n. Det har varit några tuffa dagar!

Gillar

Kommentarer