Blickar tillbaka på Boozt

Nu har jag landat lite efter långhelgen Boozt på Mallorca. Varmt tack till arrangörerna Camilla & Annika samt till föreläsaren Åsa! Camilla drog det tuffaste lasset som fick ha hand om 70 tjejer helt själv tills Annika dansat med Magnus Samuelsson i Let´s dance och sedan kastade sig på flyger ner till Mallis. Fast jag tror inte att vi var så jobbiga, utan ganska självständiga :-)


Camilla, som jag träffat tidigare, visste jag var ett energiknippe med riktig Göteborgshumor :-) Annika var också en sprudlande duracellkanin & Åsa höll energigivande och positiva föreläsningar. Ett riktigt härligt gäng!
 Som jag tidigare nämnt började vi fredagen med yoga tillsammans med Shirin. Underbart eftersom jag velat testa yoga länge. Det var tufft, det var fokus på styrka, men såå kul. Jag kände mig smidig som ett kylskåp, men det kan bara bli bättre :-)

Förutom yoga stod det löpning & dans på schemat. Löpning i värmen var tuff, men jag är stolt att otränade jag genomförde det. Dansen med Annika var fantastiskt kul! Wow, vilken energi! Dansade jive i en hel timme och svetten rann på alla i danssalen. Trots att alla var trötta och svettiga var det nog ingen som egentligen ville sluta när passet var slut.

Annika höll också en inspirerande kostföreläsning om paleo och jag känner mig riktigt motiverad att börja äta lite renare.


Vi var ett riktigt härligt gäng som åkte på Boozten tillsammans. Tjejer som det nu är 20 (!?!?!?) år sedan jag träffade för första gången. Tjejer som jag pluggade på högskolan tillsammans med. Vi träffas regelbundet ca två gånger om året och detta var ett trevligt sätt att lägga en date på. Något som passade oss alla. Saknade två av tjejerna, men de kommer förhoppningsvis med nästa gång.

Jag är så glad att vi fick så mycket tid tillsammans! Förutom de två stackarna som satt fast på Landvetter en hel dag och kom ner ett dygn för sent.. Vi hann med både sol, bad, shopping, god mat och dryck och mycket SKRATT! Middagen på Ribello var fantastisk! God mat, gott vin och bra service. Taxichaufförer i Palma var trevliga och hade full koll. Glassen var magisk. Vattnet var svalkande och solen värmde precis lagom.

Jag är mycket nöjd med resan. Full av energi och motivation! Det enda som kanske grämer mig lite är möjligen att vi inte vann quizen... ;-)

Gillar

Kommentarer

Livet på Citronodlingen,
Jessica Söderlund,
Det var en fantastisk helg!!!
www.blogger.com/profile/046684388609428544
Jenny,
Så underbart det låter. kram...ses snart
nockinocki.blogg.se
Ni ser ut att ha haft en UNDERBAR resa!! Hoppas du får en härlig helg! Kramar
hannadidrikson.blogg.se