Bloggbussen - avslut dag 1

Efter några timmar i badlandet var vi (läs jag) törstiga, lite hungriga och trötta. Lägligt nog käkade vi buffé inne på Lalandia, restaurang Bambino. Min lilla busloppa både åt och drack bra. En Monky Tonky green jungle drink slank ner tillsammans med både hamburgare, kyckling och korv.

Sedan gjordes ett besök vid chokladfontänen!!
Och vi var två som tyckte att det var yummie! Chokladdoppade jordgubbar tillsammans med riktigt fast och god mjukglass satt som en smäck! Såå gott! Och som vanligt hade L lika mycket choklad runt munnen som i :-)
Jag lyckades fånga alla trevliga mammor som är med på Bloggbussen på bild.
Maria & Nina, Mira & Camilla, Sessan & Ylva från Stena line, Helen & Lottiz, Lotta & Emma, Jenny, Karin från Stena line och busschauffören, och Sandra & Josefine.

Tror att alla mammor var ganska trötta efter en lång dag när vi gick mot hotellet. Men L och roomien B var allt annat än trötta! Det sprang hela vägen till hotell Legoland och på plats var det mycket ahh och åhh! Det finns ju Lego överallt!
L ville gärna att sängen och toaletten också skulle vara av Lego, även om jag sa att då skulle hon nog få prickar i rumpan :-) Men den stora lådan med Lego på rummet var populär och vi fick tvinga tjejerna att gå och lägga sig för att orka med en lång dag på just Legoland!

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Åh, ni verkar ju ha det helt fantastiskt och Bambino verkar ju vara ett toppenställe att äta med barn på! Kram
carolina1979.se