Bloggbussen - hemresan

Mycket trötta, men mycket nöjda med vårt äventyr lämnade vi Danmark och Stena Nautica tog oss mellan Grenå och Varberg i måndags eftermiddag.

Vi blev väl omhändertagna av både våra följeslagare Ylva & Karin, värdinnan Jeanette och kapten Michael.
L hade visst många frågor till kapten och det är imponerande att han lyckades ta oss ut ur Grenå med 15 kids som stod runt honom och frågade om knappar och spakar..

Det visades film för dem som ville och det fanns pyssel och annat kul i lekrummet så barnen hade inga problem att roa sig under de 4 timmarna resan tog. Efter buffé och den obligatoriska mjukglassen (herregud vad vi har ätit!!) blev det lite shopping och några fotoförsök för att få med hela gänget på en och samma bild. Det gick nästan till slut..

Camilla, Maria, Nina & jag körde en liten repris från förra året. L stod bakom kameran :-)

Stort tack Stena Line för detta äventyret! Speciellt tack till Ylva & Karin som tagit hand om oss! Och tack för goodie bagen :-)

Tack till Per-Uno från Bergkvara buss som stått ut med allt kvitter i bussen!

Och här kommer gruppbilden! :-)

Slutligen stort tack till alla härliga tjejer som var med tillsammans med sina barn! Hoppas att vi ses snart igen! Vilka härliga dagar vi fick tillsammans! Barnsligt roliga ;-)


Camilla (och Saga) med bloggen Saga bus & lillebror Helen (och Frida) med bloggen Stenströms bloggeria Lotta (och Manolis) med bloggen Loppan & livetEmma (och Alexandra) med bloggen Emma Sandra (och Fanny) med bloggen Ett liv vid havetKarin (och David) från Stena LineLottiz (och Alicia) med bloggen Lottiz days Maria (och Saga) med bloggen Om liten och mig Mira (och Alexander) med bloggen TokmorsanYlva (och Sofia) med Stena Lines resebloggNina (och Olle) med bloggen GlamourmammanJenny (och Bianca) med bloggen Nockinocki
Josefine (och Elian) med bloggen Prinsessans dagbokSusanne (och Sara-Maxima) med bloggen Sessan
The End

Gillar

Kommentarer

Ötjejen,
Ja, vilken fantastisk resa!! Saknar alla jättemycket redan! Hoppas att vi ses snart igen! Fab Mamas kanske? 😊
Kram!
www.blogger.com/profile/164888591822105653
Therese,
Åhhh så skoj, kan tro att ni haft det bra! 😃 Själv är jag toknöjd att jag fått träffa Tina äntligen i samband med en tripp söder över, var så skoj. Synd att norrland är så ocentralt, för ni är många goa bloggvänner som jag hade velat träffa i samband med någon tillställning... KRAM KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723