Bloggbussen - Legoland 1

L och jag kom hem sent igår efter 4 fantastiska dagar. Båda två lyckliga över vad vi fått vara med om, vilka vi fått umgås med och att vi fått riktig mamma-dotter-tid.

Jag har utlovat en bildbomb och håll i er! Det är måånga bilder! Men så mycket intryck som jag ville försöka fånga och försöka förmedla så går det inte att sålla bort fler.

Vi började dagen med en guidad tur av Legolands PR-ansvarige Jonas Söndergård. Jag frågade lite om det ständigt pågår nya nybyggen och det gör det. Idag har man datorprogram som tar fram bygganvisningar men förr satt man med två likadana byggen samtidigt. Ett som man provbyggde och ett som man parallellt limmade. (Allt är ihoplimmat för att hålla för väder och vind). Undrar om de som bygger gillar att bygga med Lego på fritiden? ;-)

Det är fantastiska detaljer! Det är ju inte bara att bygga en gata med hus. Det är sandlådor, ölflaskor, pippilotter och kameror. Det är detaljerna som gör det!


L hängde mest med döttrarna till Jenny, Maria & Camilla och det var mycket skratt från de fyra tjejerna! Några karuseller åkte de och frågade direkt om de kunde åka en gång till. Ja, varför inte?


Även vi mammor har ganska trevligt ihop ;-)

Gillar