Bloggbussen - Legoland 2

Vi hade helt underbart väder, det var inte alls mycket folk utan bara någon liten väntan i kö till några karuseller och det var toppen att bo på självaste Legoland resort. Efter ett besök i världens största Legoshop kunde vi snabbt gå upp på rummet och lämna av påsarna. Jag är fortfarande förvånad över att L verkligen kunde bestämma sig för något, beslutsamhet är inte en av hennes starkare sidor när det finns valmöjligheter :-)
 Alltid lika roliga och supertrevliga Mira sprang vi på några gånger under dagen, liksom de andra mammorna och barnen från Bloggbussen. Det gick inte att hålla ihop så många åt gången därför var det extra trevligt att vi alla strålade samman för att käka en pizza-& pastabuffé till lunch. Mat var något vi absolut inte fick för lite av under resan, my oh my så mycket godsaker det har slunkit ner! Även L har ätit bra och det utan tjat eller mutor!

 Legoland är väldigt välvårdat och det är rent överallt. Det är imponerande hur de lyckas hålla rent runt alla byggnader och figurer i minland! I princip allt var av Lego (eller byggt att likna Lego), både i själva nöjesparken och på hotellet. Underbart när det är så genomtänkt.
 L hade längden inne att åka allt hon ville utan att jag egentligen behövde åka med. En hel del karuseller åkte vi ihop och jag är glad så länge hon inte vill åka värstingarna ;-) Många karuseller åkte hon själv med sina kompisar och jag tror att hon fick känna sig stor och duktig som klarade det själv. Glädjen i ögonen när hon åkte karusell efter karusell är obetalbar!
Vilken dag! 

En dag som efter en riktigt bra buffé på hotellet avslutades på rummet. Trots håll-i-gång heela dagen, så fick Jenny & jag nästan klubba ner våra döttrar i sängen för att de skulle somna :-) Hur mycket energi finns det i en sjuåring?? När de väl somnat sov de gott hela natten. L sov så gott att hon inte ens vaknade när hon ramlade ur sängen! Inte jag heller, som märkte det när klockan ringde på morgonen..

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Vi sov nog djupt alla fyra eftersom ingen hade märkt hennes fall i golvet 😉
nockinocki.blogg.se