Bloggens framtid

Det känns som om om jag med jämna mellanrum - vilka verkar bli tätare och tätare - skriver att jag inte alls är i fas med bloggandet längre. Och det är väl kanske det som händer för många... Flera av dem jag följde från början när jag började blogga har inte kvar sina bloggar längre. Det var så enkelt när barnen var små. Nu när barnen är större är de inte alltid lika sugna på att vara med här och det är inte alltid det finns så mycket att skriva om. Det och att tiden just nu springer på lite extra fort, tycker jag iaf, gör att jag inte tar mig den där tiden att skriva som jag gjorde förr. Men jag har ändå haft den här bloggen i 10 år i år! Det är ganska häftigt när man tänker på det! Och jag vill inte släppa bloggandet, men måste hitta ny inspiration att hålla det vid liv.


Min fina lille prins ville iaf gärna vara med på foto idag! Solen sken och han rastade en del av sina "fordon" på gatan utanför vårt hus. Dörren stod öppen och den fluffiga fyrbenta fick hänga i trädgården i flera timmar, precis som hon gillar. Ahh, om det bara kunde hålla i sig nu, den här lite varmare temperaturen och solen alltså. Jag är helt färdig med snö och kyla nu!

Gillar

Kommentarer

Therese,
Håll med, bloggandet går mer och mer på tomgång, men vill samtidigt inte släppa den "dagbok" det blivit under de 10 år man hållit på... KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Anne Werner,
Samma här!! När ungarna var små hade man både tiden och innehållet - numera kommer liksom livet mellan på nåt vis 😊
www.blogger.com/profile/113112650252849739
Jessica C
,
Tänk vilken fantastisk dokumentation du har genom bloggen. Så häftigt att titta tillbaka i 😊