Bloggminglet del 1

Oj, jag vet inte riktigt var jag ska börja sammanfatta helgen! Det har varit ett kul dygn, med många roliga möten, mycket sång och dans och skratt, god mat, kändisspotting, skön sömn i hotellsäng och egentid.

Medverkande i goodiebagen var Skogaholm, Frozzypack, Pino, Depend, Göteborgskex, Yves Rocher, Magichouse, Decubal, Helosan, Myza, Klossbutiken, Linicin, Barnsemester, Weleda, Silverbiten, Dotto.se, Photowall, Umami, Lactistress, Vårtfri, Detox, Mathem, Flux, meandi, Solentro, Rica Talk hotell, majskrokar m.fl.
Det visade sig vara ganska många som ska till Mammablogg galan nästa vecka så då blir det säkert en hel del välbekanta ansikten :-)
Hotellet, Rica Talk hotell i Älvsjö, var toppen för den här typen av event och där finns inget att klaga på. En ordentlig lunch, supersmarrig fikabuffé, god middag och mycket god frukost. I det stora hela finns det heller inget att klaga på när det gäller själva arrangemanget, men jag trodde kanske att det skulle vara något liiite extra med tanke på att Bloggminglet kändes som något som uppkommit pga visst missnöje med förra årets Mammablogg gala.. Men, som sagt, inget att klaga på :-)


Det härliga med den här typen av tillställningar är att alla är så trevliga! Det känns inte som om att man dömer någon annan utan alla känns genuint glada och snälla! 
To be continued....

Gillar

Kommentarer