Bloggvänner

För ett tag sedan fick jag en liten utmärkelse av Marie. Jag tackar och niger.

"Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa.Kopiera text och bild i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till 8 andra bloggar."

Precis som Marie skriver så tycker jag att det är otroligt kul att "få lära känna" bloggvänner här i cyber space. Otroligt att man kommenterar okända människors tankar och funderingar. Jag är otroligt glad för alla som orkar kommentera det som sysselsätter mina hjärnceller, oavsett om det är kända eller okända kommentatorer :-)

Själv följer jag ett stort antal bloggar och går in i stort sett dagligen och kollar om det hänt något nytt. Det roliga är också att jag genom de bloggarna hittar andra, för mig nya, bloggar att följa. Det blir snart en heltidssyssla :-) att följa alla bloggar!

Så jag skulle vilja ta tillfället i akt att tacka för alla er som delar med er av era liv och funderingar. Och tack alla ni som orkar kommentera mina tankar!

Gillar

Kommentarer