Böcker, brus & barn

Ännu en kväll då barnen har svårt att somna. Själv var jag tidigare ikväll så trött att jag knappt klarade av att få benen ut ur bilen för att kolla på L som tränade basket. Men efter en stund på lekplatsen med R fick jag lite syre och nya krafter.


Fast eftersom jag själv sov som en riktig kratta inatt ska jag snart krypa till kojs jag också. Kan bara inte låta bli att kolla på Parneviks :-) En kopp te och ett nytt lager lack på naglarna under tiden.

R har nog somnat nu iaf. L ligger och lyssnar på ljudbok. Jag ska verkligen försöka att inte kolla på iPad eller mobilen när jag lägger mig. Har en hel hög med böcker som ligger och väntar på mig. Och jag tror verkligen att det där skärmbruset försämrar min sömn. Får se vilken bok det blir ikväll..

Gillar

Kommentarer

Therese,
Läser du nått bra får du komma med tips! Har också lovat mig själv att itne se på mobilen sedan ajg lagt mig... går si så kan jag erkänna. Särskilt nu då Bogge hållit mig vaken så har det blivit lätt hänt att fördrivna de vakna timmarna med att surfa på nätet via mobilen - suck! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723