Böckernas värld

Fina L. Det går verkligen framåt med hennes läsning. Som jag förmodligen skrivit tidigare så liksom längtar jag lite tills hon hittar glädjen i att läsa kapitelböcker själv. Så där när man bara vill läsa liiiite till och hittar olika tillfällen bara för att få läsa.

Just nu utmanar hon sig själv med läsläxorna och väljer böcker som inte är helt självklara för henne. Och inte lätta.


Jag har själv också hittat tillbaka lite till böckernas värld. Jag har alltid läst mycket. Från det att jag var liten och följde med pappa till biblan. Första perioden då jag slutade läsa skönlitteratur var på högskolan när det var så mycket kurslitteratur som krävde all fokus. Andra perioden var när L föddes och det var smidigare att ha datorn bredvid sig i soffan vid amning än en bok. Och när R sedan föddes var jag så fast i bloggarnas värld att det liksom inte fanns tid att läsa böcker också. Jag har gjort så försök att hitta tillbaka till böckerna, men jag har ju alltid så mycket bloggar att kolla läget hos om kvällarna att tiden inte räcker till båda.

Men som sagt, de sista veckorna har jag faktiskt betat av några böcker och det känns skönt. Jag gillar ju verkligen att läsa. Och  nu är jag redo att sätta tänderna i en ny bok efter att ha avslutat "Flickan med snö i håret" av Ninni Schulman. Det får bli veckans boktips. Ni na ni na ni na na, ni na na na ni na...

Gillar

Kommentarer

Maria,
S gillar också att läsa...brås nog på sin pappa, han läser helt galet mycket!
Jag läser enbart när vi är på semester. Här hemma somnar jag bara 😉

Tänker på Er vännen ❤

Kram kram
omlitenochmig.se
? Sojka ?,
Önskar jag var bättre på det med läsning. Måste se till att skärpa mig!! kram och trevlig helg! <3
www.blogger.com/profile/079777862766964635