Bokmässa, brandskydd & ditt livs form

I helgen var jag på Bokmässan i Göteborg. Enligt tradition är det något jag brukar göra med mina föräldrar, men förra året skippade vi det av olika anledningar. I år valde hela lilla familjen att följa med, fast de spenderade lördagen på Liseberg istället för bland böckerna :-)


Det är alltid lika kul att gå på mässan, se en massa författare och andra kända ansikten och allt som oftast springa på någon bekant. I år lyssnade jag bland annat på Denise Rudberg, som tyvärr inte släpper sin nya bok förrän om ett par veckor.

Hittade ett par böcker till barnen. Till R hade jag nog kunnat köpa hur mycket som helst, men det är svårare till L. Men jag lyckades köpa en som hon tyckte verkade spännande iaf.


Efter en dag på mässan blev det middag på Moon Thai Kitchen. Mamma, pappa & jag var där för ett par år sedan och jag gissade att det skulle passa barnen. Fast frågan är om inte vi vuxna tyckte att det var lite bättre än barnen? :-) God mat, underbar inredning (om man inte, som min pappa, funderade över vad brandskyddsmyndigheten skulle tycka om allt...) och avslappnad atmosfär.


Ikväll ska jag krypa ner och bläddra i boken ovan. Ditt livs form - det hade varit något det :-)

Gillar

Kommentarer

Therese,
Ååååå så skoj med bokmässan, dit vill jag med någon gång... Och barnen skulle nog gärna med haka på och gå på universum ;-D Senaste Lassemaja boken får jag nog spana in som ev adventspresent ser jag. Önskar dig en toppen dag! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723