Bollar & repliker

Det är så roligt att L denna terminen har aktiviteter som hon verkligen längtar efter!

Basket - där hon verkligen kämpar och är aktiv. R & jag satt med och kollade på basketträningen i måndags och det var full fart hela tiden. Inget maskande där inte! Hon kämpade på med både benböj och höftlyft under uppvärmningen. (Lite roligt att jag kört exakt samma övningar under mitt pass samma dag!) Sedan dribblades det för glatta livet när de tränade i "åttor" och övade mottagning av bollen.

Hon är svettig och glad när tränaren blåser av träningen och har börjat leka lite med basketbollen även när det inte är träning. Första bollsporten som fångat hennes intresse!Och så teatern. Teatern som verkligen passar henne som handen i handsken. Vår teaterapa. Nu längtar hon tills nästa träning hela veckan och vågar visa lite mer framfötter än förra terminen. Träningen har precis dragit igång och de har inte fått sina roller ännu. Det ska bli mycket spännande att se vad hon ska spela i år. Första året var det utomjording  och andra året var det skeppskatt på ett piratskepp. I år har hon provspelat för några olika roller så det återstår att se vilken det blir.

Kul är det iaf att hon längtar till sina aktiviteter. Nu är det bara R också som längtar efter att få börja på egna aktiviteter :-)

Gillar

Kommentarer

Vad roligt när de hittar några aktiviteter de verkligen fastnar för och längtar till att få utföra.

Hoppas du haft en fin torsdag!
hannadidrikson.blogg.se